advocaat-groningen.com

Voor u de juiste advocaat!

Weigert uw afnemer uw facturen te betalen?


Wij kunnen voor u de incasso verzorgen! 


Als ondernemer wilt u het liefst bezig zijn met ondernemen en niet met het rappelleren van uw debiteuren. Advocaat-groningen.com heeft veel kennis en ervaring op het gebied van incasso.

 

Wij kunnen voor u op de juiste wijze uw debiteur in gebreke stellen en hem op de in de wet voorgeschreven wijze de buitengerechtelijke incassokosten aanzeggen.

 

Indien de debiteur niet overgaat tot betaling, kunnen wij direct overgaan tot dagvaarding. Soms is het raadzaam om voorafgaand aan de gerechtelijke procedure alvast conservatoir beslag te laten leggen op een bankrekening van de debiteur.

 

Hetgeen ook vaak tot betaling leidt, is het indienen van een verzoekschrift tot faillietverklaring van uw debiteur bij de rechtbank. Advocaat-groningen.com kan dit door u verzorgen.

 

Het voordeel dat advocaat-groningen.com heeft ten opzichte van vrijwel alle andere incassobureaus, is dat advocaat-groningen.com zelf bevoegd is om verzoekschriften tot beslaglegging en tot faillietverklaring in te dienen bij de rechtbank. Incassobureaus mogen dat niet. Verder mag een incassobureau slechts vorderingen bij de rechtbank indienen tot een bedrag van maximaal € 25.000,00. Indien een incassobureau een grotere geldvordering wil indienen bij de rechtbank, zal zij het dossier (alsnog) moeten overdragen aan een advocaat. Advocaat-groningen.com kan dit allemaal zelf en op zeer korte termijn.

 

In sommige gevallen kan advocaat-groningen.com uw facturen innen op basis van no cure no pay.


Neemt u vrijblijvend contact op door te bellen op telefoonnummer 0594 85 73 63 of door het sturen van een e-mail naar info@advocaat-groningen.com of door het invullen van het contactformulier op deze website.