advocaat-groningen.com

Voor u de juiste advocaat!

Gaat u een woning kopen of verkopen? 


Voorkom verrassingen!


Heeft u eenmaal een woning gekocht of verkocht, dan kunnen er geschillen ontstaan over de wijze waarop uitvoering gegeven wordt aan de gesloten koopovereenkomst.

 

Zo kunnen er verborgen gebreken aan het licht komen, of de koper blijkt de financiering niet op tijd rond te kunnen krijgen.

 

Ook komt het sporadisch voor dat één woning aan twee verschillende kopers is verkocht. Het snel leggen van een conservatoir beslag op de woning is dan vaak raadzaam.

 

Verder kunnen er beperkte rechten blijken te rusten op de woning waarvan partijen niet wisten dat deze beperkte rechten bestonden.

 

Met de makelaar kan een geschil ontstaan over de hoogte van de courtage of over de (wijze van) intrekking van de opdracht tot bemiddeling.  

 

Tenslotte kunnen met banken, verzekeraars en tussenpersonen geschillen ontstaan over de wijze waarop zij omgaan met de hypotheekaanvraag, levensverzekering of de wijze van advisering.  

 

Ten aanzien van al deze geschillen geldt, dat wij u kunnen bijstaan. Neemt u contact op middels het contactformulier of per e-mail:  info@advocaat-groningen.com


Uiteraard kunt u ook bellen. U krijgt dan direct een advocaat aan de lijn. 

Telefoonnummer: 0594 85 73 63